Aile İçi Paylaşım.



Ailenizin dijital hayatına uyum katmanın yeni bir yolu.
Aile İçi Paylaşım, altı kişiye kadar aile üyesinin, hesaplarını paylaşmadan iTunes ve App Store'dan satın aldıklarını birbirleriyle paylaşmasını kolaylaştırır. Tüm alışverişleri tek kredi kartıyla ödeyip çocukların harcamalarını kendi aygıtınızdan onaylarsınız. Fotoğraflarınızı, bir aile takvimini ve daha fazlasını paylaşarak ailenin her zaman birbirine bağlı kalmasını sağlayın.

Kurulumu kolaydır.

Aile İçi Paylaşım grubunuzu oluşturun, aile üyelerini gruba katılmaya davet edin ve birbirinizin dijital dünyasına adım atın.


Organize olun.

Başlangıç olarak, evinizdeki yetişkinlerden biri (aile düzenleyicisi), beş kişiye kadar aile üyesini davet eder ve aile üyelerinin iTunes ve App Store'dan yaptığı alışverişleri ödemeyi kabul eder. Aile üyeleri gruba katıldığında, Aile İçi Paylaşım özellikleri herkesin aygıtında otomatik olarak kurulur.


Ailenizin yaptığı tüm alışverişler,
ailenizin tüm aygıtlarında.

Her şey paylaşınca güzel ve paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Aile İçi Paylaşım'ı kurduğunuzda, aile üyelerinin daha önce satın aldığı tüm şarkılara, albümlere, filmlere ve uygulamalara diğer aile üyeleri de anında erişebilir. Elbette yeni satın alınanlara da. İçerikler, her aile üyesi için iTunes veya App Store'daki Satın Alınanlar sekmesinde otomatik olarak belirir. Arşivine göz atmak istediğiniz aile üyesini seçin, daha sonra istediğiniz içeriği indirin veya oynatın. Hepsi bu. Aynı şekilde, diğer aile üyeleri de sizin arşivinize erişebilir. Bazı alışverişleriniz size özel kalsın istiyorsanız, onları seçip gizleyebilirsiniz.


Satın almak kolay.
Sınırlar koymak da öyle.

Aile üyelerinin yaptığı tüm yeni iTunes ve App Store alışverişleri, aile düzenleyicisinin hesabına fatura edilir. Ancak son onayı her zaman düzenleyici verir. Ailedeki çocuklar için Satın Alma Onayı'nı etkinleştirmeniz yeterli. Çocuğunuz bir satın alma işlemi başlattığında, düzenleyiciye uyarı gönderilir. Böylece düzenleyici, indirilecek ürünü gözden geçirip ödemeyi kendi aygıtından onaylayabilir veya reddedebilir. Bu, hem satın almalar hem de ücretsiz indirmeler için geçerlidir.


Satın almak için izin istesinler.

Çocuklarınızın bir şey satın alabilmeleri için sizden izin istemeleri gerekir.

Onlara istediğiniz yerden cevap verebilirsiniz.

Aygıtınıza bir bildirim gelir. İsteğe göz attıktan sonra onaylar veya reddedersiniz.

Ailenin fotoğraf albümüne tüm aile katkıda bulunabilir.


Aile anılarını toplamak ve paylaşmak şimdi çok daha kolay ve eğlenceli. Aile İçi Paylaşım özelliği etkinleştirildiğinde, ailenin tüm üyelerinin aygıtlarında, Fotoğraflar uygulamasının içinde otomatik olarak paylaşılan bir albüm oluşturulur. Böylece herkes albüme fotoğraf, video ve yorum ekleyebilir; yeni şeyler eklendiğinde bildirim alabilir.

O düzenli ailelerden biri olmak artık çok kolay.


Aile İçi Paylaşım, herkesin etkinlik ve randevuları görebileceği, var olanlara yenilerini ekleyebileceği veya değiştirebileceği bir aile takvimi oluşturur ve bir değişiklik olduğunda aile üyelerine bildirim gönderir. Herkes Anımsatıcılar uygulamasını kullanarak aile üyelerine yer ve zaman hatırlatmaları gönderebilir. Böylece ister fotoğraf çekme günü olsun, ister pizza gecesi veya sahilde bir gezinti, herkes her planı bilir.


Kimin nerede olduğundan haberdar olun.

Bir Aile İçi Paylaşım grubuna katıldığınızda, ailenizdeki herkesle konumunuzu otomatik olarak paylaşabilirsiniz. Restorana geç kaldığınızda veya çocuğunuzun müzik provalarına yetişip yetişmediğini merak ettiğinizde, birbirinizin yerini görmek için iOS 8'deki Arkadaşlarımı Bul veya Mesajlar uygulamasını kullanmanız yeterlidir. Biraz özel alana ihtiyaç duyduğunuzda, iCloud ayarlarından Konumumu Paylaş uygulamasını kapatarak geçici olarak konumunuzu paylaşmayı durdurabilirsiniz.

Herkesin aygıtını bulun.

Ailenizin kayıp aygıtlarını bulmak şimdi çok daha kolay. Çünkü onlar da size yardımcı olacak. Aile İçi Paylaşım ve iPhone'umu Bul sayesinde, herhangi bir aile üyesi başka bir aile üyesinin kayıp aygıtını bulmaya yardımcı olabilir. Herkesin aygıtları iPhone'umu Bul uygulamasında tek bir listede görüntülenir. Yani şimdi kaybolan veya çalınan bir iPhone, iPad veya Mac'i bulmak her zamankinden daha kolay.


13 yaşın altındaki çocukların da bir hesabı olabilir.

Şimdi 13 yaşın altındaki çocukların da Apple ID'si olabilir. Aile Düzenleyicisi, ebeveyn veya veli olarak, çocuğun Apple ID'sini oluşturur ve onu aile grubuna ekler. Satın Alma Onayı varsayılan olarak açıktır ve düzenleyici, çocukların aygıtlarından erişebileceği içeriği iOS aygıtındaki Kısıtlamalar'dan veya OS X ve iTunes'daki ebeveyn denetimlerinden sınırlandırabilir.

Source

0 yorum: